Huisdieren ZorgPlan

DierenDokters ZandvoortHuisdieren ZorgPlan toevoegen

Extra huisdier toevoegen

Kostenoverzicht

De overeenkomst

De huisdierbezitter dient bij het aangaan van deze overeenkomst de [ totale maandelijkse kosten van € ] aan de dierenarts te voldoen. De huisdierbezitter dient nadien op of rond de tweede of de zestiende van iedere maand aan de dierenarts met betrekking tot het Huisdieren ZorgPlan voor de bovengenoemde dieren een totale maandelijkse vergoeding te voldoen.

De volgende administratieve vergoeding zal bovenop de eerste automatische incasso komen: € 10,-

Ik begrijp dat ik als de huisdierbezitter dien te verifiëren dat het bedrag automatisch van mijn rekening is afgeschreven. Mocht de automatische incasso niet hebben plaatsgevonden, dan is het mijn verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat er in de daaropvolgende maand voldoende middelen beschikbaar zijn om de betalingen te verrichten.

SEPA INCASSO MACHTIGING

Door ondertekening van dit machtigingsformulier geeft u toestemming aan Premier Vet Alliance Limited een opdracht te sturen aan uw bank om uw rekening te debiteren en aan uw rekening te debiteren conform de opdracht van Premier Vet Alliance Limited. U hebt in het kader van uw rechten het recht om het afgeschreven bedrag door de bank te laten terug boeken volgens de voorwaarden van uw overeenkomst met uw bank. U dient binnen 8 weken na de dag waarop het bedrag van uw rekening is afgeschreven te vorderen dat het bedrag wordt teruggeboekt. Uw rechten worden uitgelegd in een verklaring die u bij uw bank kunt opvragen. Vul alle met een * gemarkeerde velden in.

Identificatiecode van Incassant
G B 4 9 Z Z Z S D D R B O S 0 0 0 0 0 0 7 0 0 0 0 2 9 2 9 3 2 9

Incassant adres
Premier Vet Alliance Ltd New Bond House, Bond Street, Bristol, BS2 9BR Verenigd Koninkrijk

Datum ondertekend
2024-07-14

Gegevens:
Canvas is not supported.


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden lees hier

Let op: Handtekening verplicht

Na het verzenden van dit formulier zullen wij u een bevestigingsmail sturen.